Gele lijn

Hydrateert de huid
En brengt deze in balans.. Osaìne heeft een groep huidverzorgingsproducten gemaakt, specifiek voor de normale en de gecombineerde huid. Door de kleine en fijne poriën van de normale huid, straalt deze een eenvormige teint uit. De combinatiehuid echter vertoont meestal twee gebieden met verschillende kenmerken: de mediaan, ook wel de “T-zone” genoemd, is vaak vettig, omdat er meer talgklieren zijn. Het toont een lichtglanzende verschijning met uitgezette poriën. de wangen neigen echter naar droogte en hebben een gevoel van strakheid. De normale en de gecombineerde huid laten nog geen bijzondere onevenwichtigheid zien, maar vergen wel essentiële behandeling: balanceren en hydrateren.

Phlorogine®
De vetsamenstelling van zeewier, samengesteld uit glyceriden en meervoudig onverzadigde vetzuren, is bijzonder gevoelig voor oxidatie en uitdroging. Om een goed fysiologische vetevenwicht te verzekeren, wordt Laminaria saccharina zeewier gebruikt. Bij het droog vallen van de Laminaria zeewier creëert deze Phlorogine® een vettige beschermlaag. Phlorogine® is een component die de oxidatie en hydrolyse (vochtbalans) in evenwicht brengt. Phlorogine® geeft een niet alleen een volledige en efficiënte bescherming tegen het oxideren van het huidsmeer (meeeters) maar op de meest voorkomende onvolkomenheden van een gecombineerde huid: het regelt niet alleen het PH-gehalte van de huid, maar hydrateert en vermindert de productie van vetafscheiding.

Phicocorail®
Phicocorail® is een bio-ceramide van de Corallina officinalis zeewier. Dit zeewier leeft diep verborgen binnen de barsten en de spleten van oppervlakterotsen van de Brehat Archipel. Tijdens de zomer wordt de Corallina officinalis onderworpen aan belangrijke schommelingen in temperatuur. Om hun metabolische eenheid te bewaren hebben zij een unieke, skeletachtige structuur ontwikkeld: een soort van poreus micro-bio-ceramide netwerk dat door een enorm hol labyrint wordt gevormd dat aan de rots hangt. Dit geeft een perfecte bescherming tegen infrarode stralen (IR) en ultraviolette stralen (UVA – UVB). Deze stralen zijn de oorzaak van celveroudering, zonnebrand, en de vorming van agressieve vrije radicalen.

Gele lijn producten
 
 
Floragine 24 50 ml
 
Een 24-uur werkende emulsie die de huid hydrateert, normaliseert en zuivert.
 
 
 
Floratonique 250 ml
 
Regulerende lotion voor een correct PH-niveau
 
 
Floragel 250 ml
 
Een frisse gel met een diepreinigend effect. Brengt de huid in balans.
 

Bedrijfsgegevens

Adres Oude Pekela:

H. Westerstraat 64
9665 AN Oude Pekela

Adres Hoogezand:

Talmastraat 43
9602 GZ  Hoogezand

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06 523 95 063
BTW Nr: 193547673B01
Kamer v. Koophandel
02100426

Certificeringen

Aangesloten bij ANBOS

KOC Erkend Leerbedrijf

Kwaliteitsregister Paramedici

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten