Blauwe lijn

Verbetert de vochtbalans
Voor een fluweelzacht gevoel.. Ontwikkeld voor alle huidtypes die extra verzorging nodig hebben. Hydrateert de huid, remt het verouderingsproces en beschermt tegen de agressies van buitenaf en tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Voor een absoluut comfortabel gevoel.

Omegaplancton®
Tijdens het verouderingsproces wordt de huid beschadigd door zon, harde reinigers en milieuvervuiling. Deze beschadigingen vertragen de cellulaire ontwikkeling en verminderen het hydraterende vermogen van de huid. Gedegen onderzoek in laboratoria en met proefpersonen heeft uitgewezen dat “Phaeodactylum tricornotum” zeewier extract (Omegaplancton®) de unieke eigenschap heeft om de huid te beschermen tegen latente ontstekingen en het verouderingsproces. Omegaplancton® stimuleert de aanmaak van ceramides en verbetert de cellulaire samenhang. Met als resultaat: verbetering van het hydraterende vermogen van de opperhuid. Omegaplancton® is ook een natuurlijke bron van Omega3 vetzuren. Deze substantie is natuurlijk aanwezig in onze huid en is essentieel om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Tevens voorkomt het dat de huid uitdroogt en stimuleert het de productie van collageen en ceramides.

Codiavelane®
Codium Thomentosum is een groen zeewier dat gedijt in de ondiepe poelen, ontstaan in rotsachtig rif door eb en vloed. Tijdens de heetste zomermaanden stijgt de zoutconcentratie door verdamping waardoor een gevaarlijke osmotische onbalans in de cellen ontstaat. Om deze levensbedreigende situatie op te heffen maakt het zeewier een “hetero-polysaccharide” aan: Codiavelane®. Deze lost op in water om het juiste fysiologische niveau te behouden. In een huidverzorgingsproduct geeft Codiavelane® hetzelfde resultaat. Het stabiliseert het vochtniveau en voorkomt uitdroging. Onderzoek met proefpersonen heeft uitgewezen dat crèmes met Codiavelane® direct een verbetering van de hydratatie in de huid laten zien. Het heeft een langdurig effect en dringt zelfs door in de diepere huidlagen.

Blauwe lijn producten.
 
 
Nutriplancton 50 ml
 
Zeer intensief voedende nachtcrème.
 
 
 
Idraplancton 50 ml
 
Zacht, hydraterende dagcrème. Kalmeert de stressvolle huid.
 
 
 
Omegatonique 250 ml
 
Stimulerende lotion voor het reinigen en hydrateren van de huid.
 
 
 
Omegacleanser 250 ml
 
Deze zachte en romige melkemulsie is ideaal voor de delicate reiniging van de huid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedrijfsgegevens

Adres Oude Pekela:

H. Westerstraat 64
9665 AN Oude Pekela

Adres Hoogezand:

Talmastraat 43
9602 GZ  Hoogezand

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06 523 95 063
BTW Nr: 193547673B01
Kamer v. Koophandel
02100426

Certificeringen

Aangesloten bij ANBOS

KOC Erkend Leerbedrijf

Kwaliteitsregister Paramedici

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten