Over Beauty Beyond

 

 

Beauty Beyond is opgericht door Johanna Smit.

 

Door haar jarenlange ervaring als accountmanager in de Beauty Branche en inmiddels als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, heeft Johanna haar liefde voor het vak en haar kennis inmiddels in de praktijk weten te brengen.

Het team van Beauty Beyond bestaat uit twee schoonheidsspecialistes, vijf stagiaires,  Cosmetisch arts drs. D. Pasdeloup, NVH huidtherapeute en Permanente make-up specialiste.

Sinds maart 2014 hebben wij onze deuren geopend van onze tweede locatie in Hoogezand.

Beauty Beyond is gespecialiseerd in duurzaam ontharen. Door diverse methodes te combineren, heeft ons team een unieke manier van ontharen ontwikkeld waarbij het nu mogelijk is om voortaan alle huid en haarkleuren bij zowel dames als heren succesvol te behandelen. 

Tegenwoordig is het ook mogelijk om in ons instituut definitief vet te laten verwijderen zonder operatie! Ook hierbij hebben wij een bijzondere methode ontwikkeld waarmee wij de enige zijn in Nederland die op deze manier werkt.

Wij werken samen met diverse specialisten om zoveel mogelijk huiddefecten te kunnen behandelen zoals littekens, couperose, rimpels, pigmentvlekken, striae, acne etc. In veel gevallen is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk!

Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht in onze Anbos schoonheidssalon voor de meest heerlijke en uiteenlopende behandelingen.

Graag tot ziens bij Beauty Beyond!

 

 

                                                     

                                                                                       

 

 


Bedrijfsgegevens

Adres Oude Pekela:

H. Westerstraat 64
9665 AN Oude Pekela

Adres Hoogezand:

Talmastraat 43
9602 GZ  Hoogezand

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06 523 95 063
BTW Nr: 193547673B01
Kamer v. Koophandel
02100426

Certificeringen

Aangesloten bij ANBOS

KOC Erkend Leerbedrijf

Kwaliteitsregister Paramedici

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten