Sculptra

 

 

 

Wat is sculptra?

Sculptra is een 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur verwerkt in hydrogel. De 100% zuivere melkzuurmoleculen zijn gewonnen uit vruchten en bieten. Het materiaal wordt meer dan 25 jaar gebruikt in de chirurgie, tandheelkunde en voedingsindustrie en is absoluut veilig. Onderzoek van de Europese Farmaceutische Commissie heeft aangetoond dat polymelkzuren zeer geschikt zijn voor het behandelen van rimpel- en groefvorming in de huid. Sculptra wordt volledig door het lichaam opgenomen.

 

  

De behandeling

Sculptra wordt met kleine dunne injectienaaldjes net onder de huid aangebracht. Omdat het inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen gevoelig kan zijn, wordt soms een plaatselijke verdoving gebruikt. Ieder huidgebied reageert direct op de behandeling. Na de behandeling wordt de huid verzorgd met een crème. Een lichte zwelling is in de eerste uren na de behandeling normaal. Dit kan door koeling van de huid zoveel mogelijk worden voorkomen.

 

 

Wat doet Schulptra?

Sculptra zet het lichaam aan tot de productie van nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid steviger, voller, elastischer en gaat zij er jonger uit zien. Sculptra wordt gebruikt voor het verbeteren van huidvolume, het herstellen of accentueren van jukbeencontour, plooien van wang en mondhoek, rimpels in decolleté en herstel van contour van de kaak- en kinlijn. Direct na de behandeling is het volumeherstellende effect van Sculptra zichtbaar. Na de eerste twee weken neemt dat effect weer wat af, omdat het polymelkzuur zich verspreidt in de huid. Daarna gaat het nieuwe collageen zich vormen. Het duurt enkele maanden voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt.

 

 

Permanent effect

Het effect van Sculptra behandelingen is duurzaam. De collageen bouwt zich op in de huid en u blijft van de resultaten genieten, ook al is het Sculptra materiaal na twee jaar uit de huid verdwenen.

 

 

Behouden van het resultaat

Het is verstandig eens per jaar een controlebehandeling te doen voor behoud van het resultaat.

Bedrijfsgegevens

Adres Oude Pekela:

H. Westerstraat 64
9665 AN Oude Pekela

Adres Hoogezand:

Talmastraat 43
9602 GZ  Hoogezand

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06 523 95 063
BTW Nr: 193547673B01
Kamer v. Koophandel
02100426

Certificeringen

Aangesloten bij ANBOS

KOC Erkend Leerbedrijf

Kwaliteitsregister Paramedici

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten